GunSmoke 18/02

Konsertstart: 21:00
ID: 20
CC:
200,-
Billettsal: https://tikkio.com/tickets/27799-gunsmoke-tredet

GunSmoke er eit band med medlemmar frå kommunene Giske, Haram, Sykkylven og Ålesund. Bandet bygger på tradisjonell Country & Wester’n, med eit bredt repertoar fra f.eks. Johnny Cash, Kris Kristofferson, The Highwaymen, Willie Nelson, Bellamy Brothers, Vince Gill, Alan Jackson osv. osv.
I tillegg vil repertoaret også inneholde litt pop og rock.
Låtvalet er meint å gi gode danseopplevingar, samstunder som mange nok også vil synge med på gamle og kjente melodiar.
Samtlege av musikerane er erfarne folk, med til dels lang fartstid rundt om på dei mange dansestader rundt i landet. Vi nevner band som Midt-Norge, The Shades, BraNok, Tunnelbandet, Zeltic, PK og Dansefolket, P Coin Band, Vestnorge, Vassendgutane, Buttlers, Bøtteballetten osv. osv

GunSmoke består av følgende medlemmer:
Jan Ytterland – vokalist/akk.gitar
Kåre Synnes – el.gitar/akk.gitar
Arild Kvendseth – steelgitar/akk.gitar
Franz von Löwensprung – el.bass/vokal
Zaki Mounajjed – trommer