Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

KULTURNÆRINGSHAGEN «KREATIVE SØRE»

17. oktober 2022 / 18:00 - 21:00

Godtfolk innan kreative næringar og studentar ved Høgskulen i Volda inviterer til nettverksmøte i Kreative Søre Sunnmøre på Tredet i Volda mandag 17 oktober kl.18:00 – 21:00.

Dørene opnar kl.18:00 og det blir mulig å kjøpe mat til rabatterte prisar sponsa av Sunnmøre Kulturnæringshage i Volda. Opplegget er mat/drikke, mingling og to korte presentasjoner på 10-15 minutt kvar slik at programinnhald blir en halvtime.

Til dette møtet har vi fått Eirik Vaage til å kome og fortelle om sine Via Ferrata prosjekt i Geiranger og Ålesund. Eirik har gjennom mange år har vore ei av eldsjelene bak X2 festivalen representerer dessutan Vestnorsk Filmsenter AS i Møre og Romsdal.

Sol Idland og Sigrid Håndlykken representerer Fjord Nature som har visjon om å tilby verdens beste naturopplevingar. Med basecamp på Hellesylt, Geiranger og Ørsta har dei stor etterspørsel – og er på jakt etter nye medarbeidarar. Kanskje er det deg?

Arrangementet er eit samarbeid mellom studentar ved PR og kommunikasjon på Høgskulen i Volda, Samskaperne og Sunnmøre Kulturnæringshage. Vel møtt !

 

Detaljer

Dato:
17. oktober 2022
Tid
18:00 - 21:00
Hjemmeside:
https://tredet.no

Sted

Tredet
Halkjelsgate 8
Volda, Møre og Romsdal 6100 Norge
+ Google-kart
View Sted Website

Arrangør

Tredet
E-post:
post@tredet.no
View Arrangør Website