Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Konsert med Frode Haarstad & The NeverNeverBand

28. mai 2022 / 21:00 - 29. mai 2022 / 01:00

kr200,

 

Som lonesome cowboy har Frode Haarstad fartet rundt i store deler av kongeriket i snart en mannsalder.  Med eller uten The NeverNeverBand har han gledet oss med med sin stemmeprakt og evne til å leve seg inn i de merkeligste historier.

Nå får vi besøk av kåbbåien, ikke bare i ensom majestet, men med godlyd fra The NeverNeverBand.

 

Frode stiller alltid påkledt med helt egen hatt på hodet, men har gjort unntak i norsk spillefilm.

Frode Haarstad har de siste årene blitt et slags Household Name på norske countryfestivaler og beslektede arrangementer. Han spiller, etter eget utsagn, gammeldags kåbbåimusikk, slik han hørte på da han var kartleser i traileren hos gammelkaren gjennom trange vestlandsveier og skumle grenseoverganger i østeuropa.

«På en kveld som denne vil det nok fokuseres på den delen av kåbbåimusikken som ville fått gassfoten til å bli i tyngste laget for fartsgrensene her til lands, men der skal være fullt mulig å drukne sine sorger uansett», heter det fra arrangementskommitéen.

-Eller rett og slett tilrettelegge for noen nye…

 

The NeverNeverBand settes sammen av et ivrig kollektiv av gode musikere fra Midt-Norge.  I rekkene kan vi blant flere nevne lysmester i Trondheim lyd Bruno Svendsen, Tyslandband sin egen Raymond Ness og Johannes R. Kuvås fra bl.a Mandarinsaft på bass, alt etter status for voksenjobb og sesongarbeid (!), Bak trommene sitter som oftest Inge Hanshus.

The NeverNeverband forsterkes gjerne av gitarstørrelser som Kristian Raanes, Hans Bollandsås, Bjørn Martin Leinslie Flovik, Ola Buan Øien og/eller felemester Øyvind Smidt når sjansen byr seg, samt selveste Kjell Karlsen-Martinsen på verdens vakreste instrument, The Pedal Steel Guitar!

Billett til kr. 200,- pr. pers. kan de kjøpe på tikkio.com, eller ved inngongen.

 

Detaljer

Start:
28. mai 2022 / 21:00
Slutt:
29. mai 2022 / 01:00
Pris:
kr200,

Sted

Tredet
Halkjelsgate 8
Volda, Møre og Romsdal 6100 Norge
+ Google-kart
View Sted Website

Arrangør

Tredet
E-post:
post@tredet.no
View Arrangør Website

Other

Aldersgrense:
20 år
Billettsal:
https://tikkio.com