Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

KONSERT MED GIL EDWARDS

30. september 2022 / 21:00 - 23:45

kr150,

Med flere hundre spilleoppdrag i året har Gil i løp av en 6 års periode opparbeidet seg et stort og trofast publikum på Vestlandet, deler av Østlandet, og Midtnorge. Gil ønsker med sin nye CD å tilfredstille det eksisterende publikum og samtidig erobre nye

Gil Edwards er født og oppvokst i USA. Musikk har opptatt ham så lenge han kan huske. Allerede som barn ble han sett på som et talent utenom det vanlige. I voksen alder fikk han tilbud om å reise til Norge for å spille av en amerikansk låttskriverorganisasjon.

Edwards første møte med Norge ble ikke helt som ventet. Med gitaren og noen få personlige eiendeler forlot han hjemlandet og dro østover.

Den første tiden i Norge ble tøff. Mange netter ble tilbrakt under broer og i bakgater i hovedstaden. Bestemt på å lykkes, jobbet han seg bokstavelig bort fra rennesteinen. Oppdragene ble stadig flere og mer lønnsomme.

Han opptrådte med band og solo. I dag er han en av landets mest populære og best betalte trubadurer. Det er først og fremst i små klubber og puber Gil har gjort suksess. Med sitt karakteristiske utseende og spektakulære show har han skaffet seg mange fans over hele landet. Repertoaret har stort sett bestått av andres sanger. Parallelt med turnelivet har Gil skrevet mye eget materiale.

Gil Edwards opererer innen en sjanger kalt Alternativ Country, eller No Depression, som sjangeren kalles i USA.

Kjennetegn for denne stilen er at musikken er mer rocka og tyngre en ordinær country. Denne stilarten får stadig flere tilhengere i USA. Dette takket være artister som Steve Earle og Son Volt. Vi har stor tro på at Gil Edwards vil være med på gjøre denne avarten av countrymusikk populær også i Norge.

Cd «Can’t Give It Up» har solgt ca. 8000 examplar med hjelp av riks dekkende TV kampanje på TV3 og sang fra plate som er brukte i en reklame film for Volkswagon. Bra plassering på riks radio og nærradio overalt i Norge. Og utalig mange live opptredener for folk over hele landet.

Konsert frå kl. 21.00 – 23.45.

Billett kr. 150,- kjøpast i døra.

Aldersgrense 20 år.

Velkomne skal de vere! 🙂

Detaljer

Dato:
30. september 2022
Tid
21:00 - 23:45
Pris:
kr150,
Hjemmeside:
https://tredet.no

Sted

Tredet
Halkjelsgate 8
Volda, Møre og Romsdal 6100 Norge
+ Google-kart
View Sted Website

Arrangør

Tredet
E-post:
post@tredet.no
View Arrangør Website

Other

Aldersgrense:
20 år